Mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes ("Cookies"). Lietojot mūsu mājas lapu, Jūs piekrītat Konfidencialitātes politikai.

Medus vakuumžāvēšanas iekārta

Specifisks ražošanas risinājums pasaulē līdz šim neesoša produkta ražošanai. Vienkāršoti risinājums tiek saukts par “medus žāvēšanu”, kas konvekcijas žāvēšanas ceļā notiek pārāk ilgi un aprīkojuma ekspluatācija ir sarežģīta, jo katru reizi jāmazgā liels skaits iekārtas mezglu un elementu. Otra problēma ir oksidēšanās procesi, kas notiek gaisa klātbūtnē.

Risinājuma ideja radās negaidīti – ēdot nepietiekami izvārītus kartupeļus un atceroties par alpīnistiem, kuri kalnos nespēj izvārīt kartupeļus pazeminātā atmosfēras spiediena dēļ.

Pagatavojot medus īpaši zemā spiedienā, vakuumā, produkts nezaudē savas īpašības un papildus izdevās iegūt arī pilnīgi jaunu produktu, kas radās kā blakus produkts vakuumēšanas procesam.

  • Kategorija

    Ražošanas risinājumi

  • Nozare

    Food production

  • Ekspluatācija

    Since January 2015

  • Atrašanās

    Riga, Latvia